Szolgáltatások

MEGMUTAJUK
MAGUNKAT
A VILÁGNAK

Adatmentési megoldások

image
Índítsa be hatékony információ kezelését az iparág vezető, és legelismertebb gyártójának megoldásaival!

Az EMC évek óta világszerte vezető pozíciót tölt be a külső diszkes tárolók, adatmentési megoldások, és információkezelési alkalmazások terén. A főleg nagyvállalati körökben ismert gyártó új termékeket vezet be a magyar piacon is, amelyek rendeltetése, hogy megcélozza a hazai vállalatok Információs Technológiai kihívásait. Az EMC FastStart megoldások magas teljesítményt, stabil rendelkezésre állást, könnyű kezelhetőséget, és kiemelt funkcionalitást biztosítanak. Az EMC megoldásai ideális platformot jelentenek Szerver és Storage konszolidációs feladatokhoz, multi protokoll kiépítésük lehetővé teszi az egyszerű hálózati kapcsolódást. A nagy teljesítményű Intel® alapú vezerlők, és a nagy sebességű SAS diszkek használata lehetővé teszi, hogy adatbázisait, vagy levelezését is EMC eszközein tárolja, és futtassa. A költséghatékony, nagy kapacitású SATA diszk típusok mellett ön igénye szerint alakíthatja kapacitását, illetve végezheti mentését Backup-to-Disk technológiával, a magasabb rendelkezésre állás, és a szükség esetén nagyságrendekkel gyorsabb adatvisszaállítás lehetőségével élve. Virtuális szerverfarmja központi tárolójaként is megfelelő választás, amit a redundáns kiépítettség, és az iparág legszélesebb támogatottsági rendszere is alátámaszt. Egészítse ki infrastruktúráját, egy platform független, robosztus mentési megoldással is, az EMC Networker mentőszoftverrel amely egyszerűen kezelhető, rekord gyorsaságú, biztonságos és széles körű hardver és szoftver támogatással rendelkezik.

  • Informatikai outsourcing
  • Rendszerintegráció
  • IT biztonság
  • Üzleti alkalmazások
  • Kommunikációs hálózatok
  • Kábelezési rendszerek
  • Vizsgaközpont
  • Online office

Küldetés

A 3 for IT a magyar piacon működő, informatikai üzemeltetési támogatást, műszaki kivitelezéseket és tanácsadást nyújtó középvállalat. A 3 for IT magas hozzáadott értékű termékeket és szolgáltatásokat nyújt gyártóktól függetlenül. A 3 for IT elkötelezett ügyfelei, partnerei, munkatársai és tulajdonosai hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése iránt. A 3 for IT egységes és innovatív csapatától folyamatosan megújuló szakértelmet követel.

65%
86%
90%
72%
36%

Értékek

image
Professzionalizmus:

Folyamatosan törekszünk arra, hogy versenytársainknál magasabb szintű szakértelemmel rendelkezzünk. Ha a projekt megkívánja, olyan alapossággal dolgozunk ki megoldásokat, ami túlmutat az elvárásokon. Törekszünk feladataink rövid időn belüli hatékony lezárására, hogy a munkánk eredménye azonnal értékként jelenjen meg az ügyfelünknél. Folyamatossan képezzük munkatársainkat.

Őszinteség:

A vezetőség, a kollégák és az ügyfelek iránt tanúsított őszinteség működésünk alapja. Hiszünk az adott szó értékében, amely minden érintett felet egyaránt kötelez.

Felelősségtudat:

Mindannyian feladatunk legteljesebb végrehajtására törekszünk, tudván, hogy a komplex célokat csak együttesen tudjuk elérni.

Csapatszellem:

A közös célkitűzések elérése fontos számunkra; a Társaság, mint egész érdekei határozzák meg a cselekvések irányát.

Partnerek

Több száz elégedett ügyfél