Szolgáltatások

MEGMUTAJUK
MAGUNKAT
A VILÁGNAK

Outsource szolgáltatások

image
A 3 for IT outsourcing megoldása segítségével erőforrásait nagyobb mértékben összpontosíthatja főtevékenységére és üzleti működésének színvonalát emelő tevékenységekre. Csökkentheti termékei, szolgáltatásai árszínvonalát, széleskörben növelheti minőségi követelményeit, valamint új üzleti lehetőségek felkutatására összpontosíthat.

A 3 for IT teljes körű informatikai szolgáltatásokkal segíti ügyfeleit abban, hogy informatikai kiadásaik ellenőrzése mellett a befektetések maximális megtérülésére koncentrálhassanak, növeljék hatékonyságukat, magasabb bevételre és versenyelőnyre tegyenek szert. Az informatikai üzemeltetés szolgáltatások mellett a 3 for IT számos egyedi, az üzleti igényekhez igazított konzultációs szolgáltatással támogatja ügyfeleit.

  • Informatikai outsourcing
  • Rendszerintegráció
  • IT biztonság
  • Üzleti alkalmazások
  • Kommunikációs hálózatok
  • Kábelezési rendszerek
  • Vizsgaközpont
  • Online office

Küldetés

A 3 for IT a magyar piacon működő, informatikai üzemeltetési támogatást, műszaki kivitelezéseket és tanácsadást nyújtó középvállalat. A 3 for IT magas hozzáadott értékű termékeket és szolgáltatásokat nyújt gyártóktól függetlenül. A 3 for IT elkötelezett ügyfelei, partnerei, munkatársai és tulajdonosai hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése iránt. A 3 for IT egységes és innovatív csapatától folyamatosan megújuló szakértelmet követel.

65%
86%
90%
72%
36%

Értékek

image
Professzionalizmus:

Folyamatosan törekszünk arra, hogy versenytársainknál magasabb szintű szakértelemmel rendelkezzünk. Ha a projekt megkívánja, olyan alapossággal dolgozunk ki megoldásokat, ami túlmutat az elvárásokon. Törekszünk feladataink rövid időn belüli hatékony lezárására, hogy a munkánk eredménye azonnal értékként jelenjen meg az ügyfelünknél. Folyamatossan képezzük munkatársainkat.

Őszinteség:

A vezetőség, a kollégák és az ügyfelek iránt tanúsított őszinteség működésünk alapja. Hiszünk az adott szó értékében, amely minden érintett felet egyaránt kötelez.

Felelősségtudat:

Mindannyian feladatunk legteljesebb végrehajtására törekszünk, tudván, hogy a komplex célokat csak együttesen tudjuk elérni.

Csapatszellem:

A közös célkitűzések elérése fontos számunkra; a Társaság, mint egész érdekei határozzák meg a cselekvések irányát.

Partnerek

Több száz elégedett ügyfél