Szolgáltatások

MEGMUTAJUK
MAGUNKAT
A VILÁGNAK

Cisco cloud web security

image
Vírusvédelmi & szűrő megoldások - Gateway
Symantec AntiVirus for Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server

A web- és SMTP-forgalom méretezhető és megbízható vírusvédelme

A Symantec AntiVirus for Microsoft® Internet Security and Acceleration (ISA) Server nagyteljesítményű, megbízható víruskeresést és -helyreállítást nyújt. A kifejezetten az ISA Server-en keresztül zajló HTTP-, HTTP-re ültetett FTP- és SMTP-forgalom védelmére alkotott megoldás a Symantec sebességre optimalizált, ugyanakkor a meglevő hálózati infrastruktúrával szemben minimális eroforrásigénnyel fellépő, díjnyertes eljárásait használja. A rendszergazdák az ISA kezelőkonzolt használva a felhasználóknak az e-mail-ben és weben terjedő, az összes lényeges fájlformátumban (a tömörített fájlformátumokat is ideértve) eloforduló vírusok, férgek, rosszindulatú mobil kódok és trójaiak elleni védelmére könnyedén konfigurálhatják és kezelhetik a Symantec AntiVirus-t. A LiveUpdate™ és a NAVEX™ eljárás használatával a vírusok ellenszerei gyorsan elterjeszthetok az egész szervezetben, így segítik elő a vállalatra kiterjedő védelmet. A rendszergazdák önműködő, azonnali vírusazonosító-frissítést, az ellenszerek megjelenése előtt az e-mail-lel terjedő vírusok gátlását és a túlzott sávszélességet használó levelek kiszűrését is beállíthatják. A rendszergazdák SNMP vagy SMTP riasztáson keresztül, vagy az ISA szerver riasztásának használatával azonnali értesítést kaphatnak a vírustevékenységről, és webes felületről hozhatnak létre összegző jelentéseket. A rugalmas telepíthetőség érdekében a Symantec AntiVirus for ISA Server az egyedülálló és a tömbben levő ISA szervereken is muködik. A vizsgálat vagy az ISA-szerver szoftverét futtató, vagy - a növekvő forgalomhoz alkalmazkodva - több, Microsoft Windows® 2000-et, Sun™ Solaris™-t vagy Red Hat® Linux®-ot futtató, a hálózatról elérhető szerveren elosztva is futhat. A Symantec AntiVirus for ISA Server üzembe állításával a vállalatok egy újabb védelmi réteg hasznosságát élvezhetik a több hálózati protokollon keresztül támadó összetett veszélyek elleni harcban.

Vírusvédelmi & szűrő megoldások - Content Filtering
Symantec Brightmail AntiSpam

A Symantec Brightmail AntiSpam™ a téves találatokat kiküszöbölő, kiváló találati aránnyal kombinálja a levélszemét hatékony elfogását. Ez a díjnyertes, levélszemét elleni védelem nem csupán az éppen zajló levélszemét-támadások ellen véd, hanem felismeri az első ízben megjelenő levélszemetet is. A levélszemét rugalmas és hatékony kezelése révén a rendszergazdák jelentős megterhelése nélkül megfelel a nagyvállalatok védelmi igényeinek. A világ több műveleti központjának és az önmuködő szurőfrissítéseknek a használatával, valamint a világon terjedő levélszemét páratlan ismeretével a Symantec lehetővé teszi, hogy a rendszergazdák ne csupán kezelhessék, hanem meg is oldhassák a levélszemét jelentette problémáikat. A levélszemét elleni, több rétegű védelem 17 különböző szűrési eljárás kombinálásával 95 százalékos hatékonyságúvá* növeli a levélszemét felismerését és minimálisra csökkenti a hamis találatokat (*eWeek, 2003. szeptember). A szűrők némelyike a jó hírnévre alapozva, az e-mail forrásának vizsgálata alapján muködik. Mások az ismertetőjegyek vagy a heurisztikus módszer alkalmazásával alaposan megvizsgálják az üzenet tartalmát. Az ismertetőjegyek és a levélszemét URL-szűrők a levélszemetet küldők által használt legújabb típusú, a MIME- és HTML-alapú szűrőket kikerülő módszerek ellen védenek. A frissített szűrők önmuködően, rendszergazdai beavatkozást nem igényelve jutnak el a felhasználói helyekre. A levélszemét nagy hatékonyságú elfogása a szakma legjobb találati arányával párosul, egymillió üzenet közül mindössze egy találat téves** (**Yankee Group, 2004). A kiváló találati arány eredményeképpen a vevők átnézés nélkül, nyugodtan törölhetik a levélszemetet, nincs szükség arra, hogy a hamis találatok miatt ismételten ellenőrizzék az elkülönítőt. A megoldás hatékony webes kezelőfelülete mind a rendszergazdai, mind a végfelhasználói elkülönítőt tartalmazza. A rendszergazdák a szervezet különböző csoportjai vagy személyei számára más-más intézkedést előíró szabályok szerint, cég- vagy részlegszinten eltérő módon kezeltethetik a levélszemetet és a nemkívánatos leveleket. A lehetséges intézkedések között a levél módosítása vagy törlése, egy rendszergazdai fiókba történő továbbítása vagy rendszergazdai, illetve végfelhasználói ellenőrzés céljára egy elkülönítőbe történő továbbítása szerepel.

Symantec Mail Security for Microsoft Exchange

A vírusok, a levélszemét és más, nemkívánatos tartalom ellen védő, integrált megoldás A Symantec Mail Security for Microsoft® Exchange a Microsoft® Exchange 2000 és 2003 szerverek integrált levelezésvédő megoldásává egyesíti a levélszemét-elhárító, a tartalomszűrő és a díjnyertes víruselhárító eljárásokat. A Symantec bővíthetű NAVEX™ víruselhárító eljárását használó vírusellenes védelme az új és a már ismert vírusok ellen is egyaránt véd. A csatolmányok és a levél tárgysorának alapján történő megállítás az azonnali reagálás lehetővé tételével biztosítja a felbukkanó veszélyforrások elleni fokozott védelmet. A levélözön-takarító észleli és törli a féreggel fertőzött leveleket. A többrétegű levélszemét-elhárítás a heurisztikus észlelést, a felhasználók által definiálható szűrőszabályokat, a valós idejű tiltó és engedélyező listát egyesíti a levélszemét legmagasabb fokú felismerése, valamint a téves találatok elkerülése érdekében. A heurisztikus modul által elemzett üzeneteket a hozzárendelt levélszemét bizonyossági valószínűségtől (SCL) függően különféleképp lehet kezelni. A nemkívánatos tartalom is kézben tartható a rugalmas, szabályokra épülő tartalomszűréssel. A leveleket jellemzőik alapján, így a tárgysor, a csatolmány típusa a levél mérete és a levél törzsének szövege szerint lehet szűrni. A tartalomszűrés megakadályozza, hogy nemkívánatos tartalom kerüljön be a hálózatba, illetve bizalmas információ hagyja el azt. A Symantec Mail Security for Microsoft® Exchange teljes mértékben támogatja az Exchange 2003-at, ideértve az új VS API 2.5-öt és az SCL funkciót is. Központilag vezérelhető a több szervert kiszolgáló kezelőfelületről, így a vállalat összes Microsoft® Exchange szerverén egyidejűleg frissíthetők a beállítások. A Symantec díjnyertes víruselhárító eljárásaival a rendszergazdák dinamikusan, a keresés, illetve a szerver leállítása nélkül frissíthetnek. A beépített LiveUpdate™ funkcióval gyorsan bevethető a vírusok ellenszere, ezáltal optimális lehet a gyorsan terjedő veszélyek elleni védelem. A világ élenjáró internetvédelmi kutató és segítségnyújtó központja, a Symantec™ Security Response támogatja

  • Informatikai outsourcing
  • Rendszerintegráció
  • IT biztonság
  • Üzleti alkalmazások
  • Kommunikációs hálózatok
  • Kábelezési rendszerek
  • Vizsgaközpont
  • Online office

Küldetés

A 3 for IT a magyar piacon működő, informatikai üzemeltetési támogatást, műszaki kivitelezéseket és tanácsadást nyújtó középvállalat. A 3 for IT magas hozzáadott értékű termékeket és szolgáltatásokat nyújt gyártóktól függetlenül. A 3 for IT elkötelezett ügyfelei, partnerei, munkatársai és tulajdonosai hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése iránt. A 3 for IT egységes és innovatív csapatától folyamatosan megújuló szakértelmet követel.

65%
86%
90%
72%
36%

Értékek

image
Professzionalizmus:

Folyamatosan törekszünk arra, hogy versenytársainknál magasabb szintű szakértelemmel rendelkezzünk. Ha a projekt megkívánja, olyan alapossággal dolgozunk ki megoldásokat, ami túlmutat az elvárásokon. Törekszünk feladataink rövid időn belüli hatékony lezárására, hogy a munkánk eredménye azonnal értékként jelenjen meg az ügyfelünknél. Folyamatossan képezzük munkatársainkat.

Őszinteség:

A vezetőség, a kollégák és az ügyfelek iránt tanúsított őszinteség működésünk alapja. Hiszünk az adott szó értékében, amely minden érintett felet egyaránt kötelez.

Felelősségtudat:

Mindannyian feladatunk legteljesebb végrehajtására törekszünk, tudván, hogy a komplex célokat csak együttesen tudjuk elérni.

Csapatszellem:

A közös célkitűzések elérése fontos számunkra; a Társaság, mint egész érdekei határozzák meg a cselekvések irányát.

Partnerek

Több száz elégedett ügyfél