Szolgáltatások

MEGMUTAJUK
MAGUNKAT
A VILÁGNAK

Struktúrált kábelezés

image

A korszerű informatikai hálózat alapja egy strukturált kábelezési rendszer. Komoly szakmai ismeretek szükségesek a tervezéshez és a kivitelezéshez egyaránt. Az erre fordított energia és pénz az üzemeltetés során térül meg. A strukturált kábelezési rendszerek általában az épületek felújításával, építési munkálatokkal együtt kerülnek kivitelezésre. Általában az összköltségvetés 2 %-át teszi ki az erre a célra fordítandó összeg. Az ilyen rendszerek élettartama a költségeknek megfelelően 15 év.

A strukturált kábelezési rendszerek legfontosabb jellemzője a szabványosság. A szabványok garantálják a 15 éves élettartam alatt végbemenő változások alkalmazásfüggetlenségét.

Hazánkban a mérvadó szabvány az ISO/IEC IS 11801. Ezek a szabványok 1995 óta vannak érvényben, és figyelembe veszik a legújabb hálózati technológiák által támasztott követelményeket.

Fontos, hogy a kábelezési rendszernek minden eleme olyan gyártótól származzon, amely garantálni tudja a szabványosságot.

A 3 for IT jelentős referenciákkal rendelkezik a közép- és nagyvállalati szegmensben hálózatépítés terén, legyen szó irodai végpontok kiépítéséről vagy szerverszobák építéséről.

  • Informatikai outsourcing
  • Rendszerintegráció
  • IT biztonság
  • Üzleti alkalmazások
  • Kommunikációs hálózatok
  • Kábelezési rendszerek
  • Vizsgaközpont
  • Online office

Küldetés

A 3 for IT a magyar piacon működő, informatikai üzemeltetési támogatást, műszaki kivitelezéseket és tanácsadást nyújtó középvállalat. A 3 for IT magas hozzáadott értékű termékeket és szolgáltatásokat nyújt gyártóktól függetlenül. A 3 for IT elkötelezett ügyfelei, partnerei, munkatársai és tulajdonosai hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése iránt. A 3 for IT egységes és innovatív csapatától folyamatosan megújuló szakértelmet követel.

65%
86%
90%
72%
36%

Értékek

image
Professzionalizmus:

Folyamatosan törekszünk arra, hogy versenytársainknál magasabb szintű szakértelemmel rendelkezzünk. Ha a projekt megkívánja, olyan alapossággal dolgozunk ki megoldásokat, ami túlmutat az elvárásokon. Törekszünk feladataink rövid időn belüli hatékony lezárására, hogy a munkánk eredménye azonnal értékként jelenjen meg az ügyfelünknél. Folyamatossan képezzük munkatársainkat.

Őszinteség:

A vezetőség, a kollégák és az ügyfelek iránt tanúsított őszinteség működésünk alapja. Hiszünk az adott szó értékében, amely minden érintett felet egyaránt kötelez.

Felelősségtudat:

Mindannyian feladatunk legteljesebb végrehajtására törekszünk, tudván, hogy a komplex célokat csak együttesen tudjuk elérni.

Csapatszellem:

A közös célkitűzések elérése fontos számunkra; a Társaság, mint egész érdekei határozzák meg a cselekvések irányát.

Partnerek

Több száz elégedett ügyfél