Szolgáltatások

MEGMUTAJUK
MAGUNKAT
A VILÁGNAK

Hálózat optimalizáció

image

Hálózat optimalizáló termékeink és szolgáltatásaink segítségével a közép- és nagyvállalatok eredményesebben, hatékonyabban képesek működni. Megoldásaink lehetővé teszik, hogy az ügyfelek egységes biztonsági, kommunikációs szolgáltatások mentén szabványosítsák, optimalizálják teljesítményüket és költségeiket.

A 3 for IT szolgáltatásaival az informatikai beruházások gyorsabban megtérülnek, mivel az üzleti alkalmazások hatékonyabbá válnak, csökkennek az üzemeltetési költségek és rugalmasabbá válik az informatikai rendszer működése. Megoldásainkkal hozzásegítjük ügyfeleinket, hogy informatikai infrastruktúrájukat intelligens informatikai hálózattá alakítsák át. Hálózati szolgáltatásainkkal az egyre bonyolultabbá váló informatikai problémákat kívánjuk úgy megoldani, hogy a meglévő vállalati hálózati infrastruktúrát átalakítva az alkalmazások jobb elérésére és optimalizálására helyezzük a hangsúlyt. A vállalatok egyre több alkalmazást használnak az üzleti folyamatok irányításában, ami együtt jár az infrastruktúra növekedésével. A növekedéssel párhuzamosan ki kell védeni a legújabb hálózati biztonsági fenyegetéseket. Az alkalmazások optimális teljesítményének biztosítása is nagy kihívások elé állítja a cégeket. A több telephelyes hálózati infrastruktúrát üzemeltető vállalatok esetében kritikus tényező a megosztott erőforrások elérésének hatékonysága. Az akadozó szolgáltatások (pl. levelezés, fájlkiszolgálók elérése, IP telefónia, stb.) jelentős hatással vannak a felhasználók munkavégzésére, az értékteremtő folyamatok hatékonyságára. A hálózati szolgáltatások üzembiztonsága és sebessége optimalizálható szolgáltatásminőség-biztosítással (QoS, Quality of Service), adattömörítéssel, cache tárolók beiktatásával, TCP gyorsítással (TCP acceleration) és intelligens, statisztikai alapon dolgozó, előrejelző algoritmusokkal. A hálózat optimalizációs megoldások lényegében egy „végponttól végpontig” terjedő, költséghatékony megoldást kínálnak a sávszélesség problémák leküzdésére.

  • Informatikai outsourcing
  • Rendszerintegráció
  • IT biztonság
  • Üzleti alkalmazások
  • Kommunikációs hálózatok
  • Kábelezési rendszerek
  • Vizsgaközpont
  • Online office

Küldetés

A 3 for IT a magyar piacon működő, informatikai üzemeltetési támogatást, műszaki kivitelezéseket és tanácsadást nyújtó középvállalat. A 3 for IT magas hozzáadott értékű termékeket és szolgáltatásokat nyújt gyártóktól függetlenül. A 3 for IT elkötelezett ügyfelei, partnerei, munkatársai és tulajdonosai hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése iránt. A 3 for IT egységes és innovatív csapatától folyamatosan megújuló szakértelmet követel.

65%
86%
90%
72%
36%

Értékek

image
Professzionalizmus:

Folyamatosan törekszünk arra, hogy versenytársainknál magasabb szintű szakértelemmel rendelkezzünk. Ha a projekt megkívánja, olyan alapossággal dolgozunk ki megoldásokat, ami túlmutat az elvárásokon. Törekszünk feladataink rövid időn belüli hatékony lezárására, hogy a munkánk eredménye azonnal értékként jelenjen meg az ügyfelünknél. Folyamatossan képezzük munkatársainkat.

Őszinteség:

A vezetőség, a kollégák és az ügyfelek iránt tanúsított őszinteség működésünk alapja. Hiszünk az adott szó értékében, amely minden érintett felet egyaránt kötelez.

Felelősségtudat:

Mindannyian feladatunk legteljesebb végrehajtására törekszünk, tudván, hogy a komplex célokat csak együttesen tudjuk elérni.

Csapatszellem:

A közös célkitűzések elérése fontos számunkra; a Társaság, mint egész érdekei határozzák meg a cselekvések irányát.

Partnerek

Több száz elégedett ügyfél