Rólunk

MEGMUTAJUK
MAGUNKAT
A VILÁGNAK

Történetünk

image
A 3 for IT Kft. a hazai informatikai piac új szereplője. A tulajdonosi kör jelentős informatikai tapasztalatokkal és ismeretekkel rendelkezik. A cég alapítói több mint 15 éve az informatikai szolgáltatások tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak.

Tevékenységünk középpontjában a tanácsadás, projektvezetési szolgáltatások, üzemeltetési feladatok és a műszaki kivitelezések állnak. Elsődleges célunk, hogy felmérjük és megértsük Ügyfeleink üzleti céljait és lehetőségeit, majd ezekhez illeszkedően javaslatokat és megoldásokat kínáljunk. Cégünk gyártó és beszállító független. Minden esetben az Ügyfél igényeinek és elvárásainak megfelelően alakítjuk ki a megoldásainkat. A társaság ügyfélkörét közép- és nagyvállalatok jellemzik, valamint jelentős nagyvállalati tapasztalattal rendelkező szakembergárdával rendelkezünk. Partnereinkkel szoros kapcsolatra és hosszútávú együttműködésre törekszünk. Ügyfeleink problémáit projektjeink és üzemeltetési feladataink során magas szintű, előre kialakított kommunikációs csatornán keresztül tervezetten oldjuk meg.

  • Informatikai outsourcing
  • Rendszerintegráció
  • IT biztonság
  • Üzleti alkalmazások
  • Kommunikációs hálózatok
  • Kábelezési rendszerek
  • Vizsgaközpont
  • Online office

Küldetés

A 3 for IT a magyar piacon működő, informatikai üzemeltetési támogatást, műszaki kivitelezéseket és tanácsadást nyújtó középvállalat. A 3 for IT magas hozzáadott értékű termékeket és szolgáltatásokat nyújt gyártóktól függetlenül. A 3 for IT elkötelezett ügyfelei, partnerei, munkatársai és tulajdonosai hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése iránt. A 3 for IT egységes és innovatív csapatától folyamatosan megújuló szakértelmet követel.

65%
86%
90%
72%
36%

Értékek

image
Professzionalizmus:

Folyamatosan törekszünk arra, hogy versenytársainknál magasabb szintű szakértelemmel rendelkezzünk. Ha a projekt megkívánja, olyan alapossággal dolgozunk ki megoldásokat, ami túlmutat az elvárásokon. Törekszünk feladataink rövid időn belüli hatékony lezárására, hogy a munkánk eredménye azonnal értékként jelenjen meg az ügyfelünknél. Folyamatossan képezzük munkatársainkat.

Őszinteség:

A vezetőség, a kollégák és az ügyfelek iránt tanúsított őszinteség működésünk alapja. Hiszünk az adott szó értékében, amely minden érintett felet egyaránt kötelez.

Felelősségtudat:

Mindannyian feladatunk legteljesebb végrehajtására törekszünk, tudván, hogy a komplex célokat csak együttesen tudjuk elérni.

Csapatszellem:

A közös célkitűzések elérése fontos számunkra; a Társaság, mint egész érdekei határozzák meg a cselekvések irányát.

Partnerek

Több száz elégedett ügyfél