Szolgáltatások

MEGMUTAJUK
MAGUNKAT
A VILÁGNAK

VMWARE

image
A LEGKÍVÁLÓBB PLATFORM A "SZÁMÍTÁSI FELHŐ" TECHNOLÓGIA SZÁMÁRA

A VMware vSphere™ 4 a szakma első "számítási felhő" operációs rendszere, amely kihasználja a virtualizáció erejét, átalakítva az adatközpontokat drámaian leegyszerűsített számítási felhő infrastruktúrákká. Ez az átalakítás lehetővé teszi a rugalmas, megbízható IT szolgáltatások új generációjának megteremtését mind a belső felhők, mind a külső felhők vonatkozásában, mindezeket biztonságosan és kis kockázattal. A VMware szakmailag első virtualizációs technológiájával és gyakorlati tapasztalataival kombinálva a vSphere kompromisszumot nem tűrő felügyeletet, magasabb hatékonyságot és eredményességet biztosít, mialatt megőrzi az ügyfél választási szabadságát például az operációs rendszerek terén.

A VMware vSphere™ a hatékony, erőteljes és kipróbált VMware vSphere™ 3 platform legújabb nemzedéke, melyet már több mint 130 ezer ügyfél használ.

VMware Capacity Planner
HASZNÁLJA HATÉKONYAN AZ INFRASTRUKTÚRÁJÁNAK A KAPACITÁSÁT

Kapjon betekintést az IT erőforrások kihasználtságába, és fejlesszen ki virtualizációs útitervet a szerver tartalmakra és a konszolidációra. A VMware Capacity Planner eszközzel Ön meg tudja tervezni a kapacitások optimalizálását, illetve létrehozhat egy optimális megoldást a maximális teljesítmény eléréséhez.

VMware vCenter management products
KEZELJE PROAKTÍVAN A DINAMIKUS VIRTUÁLIS ADATKÖZPONTJÁT

Egyszerűsítse az adminisztrációt és csökkentse a virtuális adatközpontok működtetési és üzemeltetési költségeit a VMware vCenter menedzsment termékcsalád segítségével. A VMware virtualizációs menedzsment termékei tökéletesítik az IT feladatokat elsősorban ott, ahol a leginkább szükséges, a szolgáltatási szintek terén. Lehetővé teszik az IT számára, hogy az gyorsabban tudjon válaszolni a speciális üzleti kihívásokra. Az új vCenter termékek, melyek már az Ön rendelkezésre állnak, biztosítani tudják az alkalmazások kívánt teljesítményét, mérik a virtuális gépek költségeit és egyszerűsítik a belső (fejlesztési és tesztelési) felhők menedzselhetőségét is.

VMware vCenter CapacityIQ

A VMware vCenter CapacityIQ biztosítja, hogy a szükséges kapacitás álljon rendelkezésre a virtuális gépek, erőforrás csoportok és a teljes adatközpont számára. Képes modellezni a kapacitás változásaiból származó hatásokat, előre jelzi a várható hiányokat, illetve proaktívan figyelmeztet a kihasználatlan kapacitásokról is.

VMware vCenter Site Recovery Manager

A VMware Site Recovery Manager egy "új generációs" termék a katasztrófa helyreállításban. A Site Recovery Manager - kombinálva a VMware vSphere termékkel - gyors, megbízható és jól menedzselhető katasztrófa helyreállítást tud nyújtani, mely korábban nehezen vagy egyáltalán nem volt kivitelezhető.

VMware vCenter AppSpeed

A VMware vCenter AppSpeed lehetővé teszi, hogy a VI rendszergazdák mély betekintést nyerjenek a virtualizált, többszintű alkalmazások teljesítményébe az SLA-k biztosítása érdekében.

VMware vCenter Lifecycle Manager

A VMware vCenter Lifecycle Manager segíti az IT rendszergazdákat a virtuális infrastruktúrák telepítésében, a jobb felügyelet és átláthatóság megvalósításában, továbbá az erőforrások kihasználásának optimalizálásában a kedvezőbb ROI, azaz a beruházás gyorsabb és jobb megtérülése érdekében.

VMware vCenter Chargeback

A VMware vCenter Chargeback lehetővé teszi a költségek pontos mérését, elemzések és jelentések készítését. Ezáltal a VI rendszergazdák megismerhetik, illetve megérthetik a virtuális munkaterhelésekkel kapcsolatos költségeket, továbbá átlátható költségelszámolások készülhetnek az üzlet tulajdonosainak.

VMware vCenter Lab Manager 4

A VMware vCenter Lab Manager igényszerinti (on-demand) hozzáférést és automatizált menedzselhetőséget nyújt a belső számítási (fejlesztési és tesztelési) felhőkhöz, a magasabb szolgáltatási szintek és az egyszerűsített IT adminisztráció érdekében.

VMware vCenter Server
EGYSÉGESÍTSE ÉS EGYSZERŰSÍTSE A VIRTUALIZÁLT KÖRNYEZETÉNEK KEZELÉSÉT

A VMware vCenter Server skálázható és bővíthető platformot biztosít, mely megteremti a virtualizációs menedzsment alapjait. A VMware vCenter Server (korábban VMware VirtualCenter), központilag menedzseli a VMware vSphere környezeteket, lehetővé téve az IT rendszergazdák számára, hogy drámaian javítsák a virtuális környezet felügyeletét, amely így sokkal eredményesebbé válik más menedzsment platformokhoz képest. A VMware vCenter Server

 • biztosítja a virtuális infrastruktúra minden szintjén a felügyeletet és az átláthatóságot
 • megsokszorozza a vSphere hatékonyságát a proaktív menedzselhetőség révén
 • skálázható és bővíthető menedzsment platformot nyújt

VMware vCenter Server Heartbeat
TEGYE BIZTONSÁGOSABBÁ A VMWARE VCENTER SZERVER MENEDZSMENTJÉT

A VMware vCenter Server Heartbeat minden helyzetben optimalizálja a VMware vCenter Server rendelkezésre állását és rugalmasságát. A VMware vCenter Server Heartbeat maximális üzemidőt biztosít az Ön virtuális adatközpont infrastruktúrája számára, továbbá konzisztens műveleteket hajt végre még azokban az esetekben is, amikor a VMware vCenter Serveren nem tervezett vagy tervezett leállás hajtódik végre.

Védi a VMware vCenter Server-t és annak adatbázisát a hardver szintű, operációs rendszer szintű, alkalmazás szintű, vagy akár a hálózati leállások ellen. Egyszerű failover-t és failback-et biztosít a VMware vCenter Server számára. Megbízható katasztrófa elhárítást valósít meg a VMware vCenter Server számára lokális vagy távoli helyekre egyaránt.

 • Informatikai outsourcing
 • Rendszerintegráció
 • IT biztonság
 • Üzleti alkalmazások
 • Kommunikációs hálózatok
 • Kábelezési rendszerek
 • Vizsgaközpont
 • Online office

Küldetés

A 3 for IT a magyar piacon működő, informatikai üzemeltetési támogatást, műszaki kivitelezéseket és tanácsadást nyújtó középvállalat. A 3 for IT magas hozzáadott értékű termékeket és szolgáltatásokat nyújt gyártóktól függetlenül. A 3 for IT elkötelezett ügyfelei, partnerei, munkatársai és tulajdonosai hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése iránt. A 3 for IT egységes és innovatív csapatától folyamatosan megújuló szakértelmet követel.

65%
86%
90%
72%
36%

Értékek

image
Professzionalizmus:

Folyamatosan törekszünk arra, hogy versenytársainknál magasabb szintű szakértelemmel rendelkezzünk. Ha a projekt megkívánja, olyan alapossággal dolgozunk ki megoldásokat, ami túlmutat az elvárásokon. Törekszünk feladataink rövid időn belüli hatékony lezárására, hogy a munkánk eredménye azonnal értékként jelenjen meg az ügyfelünknél. Folyamatossan képezzük munkatársainkat.

Őszinteség:

A vezetőség, a kollégák és az ügyfelek iránt tanúsított őszinteség működésünk alapja. Hiszünk az adott szó értékében, amely minden érintett felet egyaránt kötelez.

Felelősségtudat:

Mindannyian feladatunk legteljesebb végrehajtására törekszünk, tudván, hogy a komplex célokat csak együttesen tudjuk elérni.

Csapatszellem:

A közös célkitűzések elérése fontos számunkra; a Társaság, mint egész érdekei határozzák meg a cselekvések irányát.

Partnerek

Több száz elégedett ügyfél