Szolgáltatások

MEGMUTAJUK
MAGUNKAT
A VILÁGNAK

Rendszermenedzsment

image

A Microsoft System Center termékcsalád révén a System Center termékekkel kapcsolatban felgyűlt szakértelmet teljes virtuális és fizikai infrastruktúrák egységes eszközkészlettel történő kezeléséhez hasznosítani lehet. Az eszközök között megtalálhatók a következők:

System Center Virtual Machine Manager

Virtualizált adatközpontokhoz készült átfogó felügyeleti megoldás, amely a fizikai kiszolgálók jobb kihasználtságát, valamint a virtuális gépekből álló infrastruktúra gyors létesítését és központi felügyeletét teszi lehetővé.

A Virtual Machine Manager szolgáltatásai között szerepel a virtuális infrastruktúra megtervezése, rendszerbe állítása, felügyelete és optimalizálása is. A Virtual Machine Manager segít az összevonásra leginkább alkalmas számítógépek azonosításában, a virtuális munkaterhelések összetett algoritmusok segítségével történő optimalizált elhelyezésében, valamint a fizikairól a virtuális gépekre való gyors és megbízható átállásban, így megkönnyíti a több fizikai kiszolgáló összevonásával kapcsolatos legfontosabb feladatokat. A megoldás a virtuális adatközpont kezelését is nagyban megkönnyíti azzal, hogy hatékonyságnövelő eszközöket biztosít a rendszergazdák számára. Ezek közé tartozik a Windows PowerShell-parancsfájlok kezelése, a felügyeleti konzol, a virtuális gépek mint eszközök központi gyűjteménye, továbbá az önkiszolgáló üzembe helyezési funkciók, amelyek segítségével az arra jogosult végfelhasználók is rövid idő alatt létesíthetnek új virtuális gépeket.

System Center Operations Manager

Akár több ezer kiszolgáló, alkalmazás és ügyfél megfigyelésére is alkalmas, egyszerűen kezelhető környezet, amely teljes képet ad az informatikai rendszerek állapotáról, és gyors beavatkozási lehetőséget nyújt az üzemszünetet okozó események esetén.

A számítástechnikai környezetekben számos különböző összetevő fordulhat elő: ügyfél- és kiszolgálógépek, operációs rendszerek, adatbázisok, levelezési kiszolgálók és még számos más elem. Az Operations Manager e sokszínűség kezelhetősége érdekében felügyeleti csomagokat alkalmaz. Minden egyes felügyeleti csomag egy adott összetevő kezelésével kapcsolatos ismereteket tartalmaz. A megfelelő felügyeleti csomagok telepítésével a szervezet hatékonyabban kezelheti informatikai környezetét a csomagok készítőinek tudására támaszkodva.

Az Operations Manager működéséhez egy olyan ügynökprogram szükséges, amely mindegyik felügyelt gépen fut, tehát mind a fizikai, mind a virtuális gépeken telepítve van egy példánya. Az Operations Manager konzolja előtt ülő üzemeltető számára a virtuális és a fizikai számítógépek azonos formában láthatók és kezelhetők, közös felhasználói felület és ugyanazon felügyeleti csomagok segítségével. Az Operations Manager a virtualizációs technológiák kezeléséhez kifejezetten kapcsolódó felügyeleti csomagokat is tartalmaz. A Virtual Server felügyeleti csomagja például lehetővé teszi az üzemeltető számára, hogy egy adott fizikai gépen futó virtuális gépeket számba vegye, folyamatosan figyelje ezek állapotát, és egyéb feladatokat hajtson végre velük kapcsolatban.

System Center Configuration Manager

A termék nagymértékben egyszerűsíti a rendszerbe állítási folyamatokat, a feladatok automatizálását, az előírásoknak való megfelelés kezelését, valamint a házirendalapú biztonsági felügyeletet, így a vállalat működése jóval agilisabbá válhat.

A Configuration Manager a Virtual Server által biztosított virtuális gépeket ugyanúgy kezeli, mintha azok is fizikai gépek lennének. A virtuális gépeken szoftvereket lehet telepíteni és igény szerint frissíteni, és a telepített szoftverek megjelennek a Configuration Manager alkalmazásban vezetett szoftverleltárban is. Az eszköz a terminálkiszolgálón futó alkalmazásokkal is ugyanúgy működik, mint bármely másikkal.

System Center Data Protection Manager

A Microsoft alkalmazás- és fájlkiszolgálók folyamatos adatvédelmét biztosító megoldás révén a rendszergazdák és a felhasználók is egyszerűen, percek alatt helyreállíthatják adataikat.

A Data Protection Manager 2007 a Microsoft-kiszolgálók első számú munkaterheléseire összpontosít, így kifejezetten az SQL Server, a Microsoft Exchange Server, a SharePoint® Portal Server, a Microsoft Virtual Server és a Windows-fájlszolgáltatások védelmére és helyreállítására készült.

A Data Protection Manager 2007 egy ún. DPM-kiszolgáló vagy -berendezés segítségével folyamatosan gondoskodik a Microsoft központi kiszolgálói munkaterheléseinek védelméről, amely lemezről történő adat-helyreállítást és hosszú távú szalagos archiválási lehetőséget is kínál az átfogó adatvédelmi és helyreállítási megoldás érdekében.

  • Informatikai outsourcing
  • Rendszerintegráció
  • IT biztonság
  • Üzleti alkalmazások
  • Kommunikációs hálózatok
  • Kábelezési rendszerek
  • Vizsgaközpont
  • Online office

Küldetés

A 3 for IT a magyar piacon működő, informatikai üzemeltetési támogatást, műszaki kivitelezéseket és tanácsadást nyújtó középvállalat. A 3 for IT magas hozzáadott értékű termékeket és szolgáltatásokat nyújt gyártóktól függetlenül. A 3 for IT elkötelezett ügyfelei, partnerei, munkatársai és tulajdonosai hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése iránt. A 3 for IT egységes és innovatív csapatától folyamatosan megújuló szakértelmet követel.

65%
86%
90%
72%
36%

Értékek

image
Professzionalizmus:

Folyamatosan törekszünk arra, hogy versenytársainknál magasabb szintű szakértelemmel rendelkezzünk. Ha a projekt megkívánja, olyan alapossággal dolgozunk ki megoldásokat, ami túlmutat az elvárásokon. Törekszünk feladataink rövid időn belüli hatékony lezárására, hogy a munkánk eredménye azonnal értékként jelenjen meg az ügyfelünknél. Folyamatossan képezzük munkatársainkat.

Őszinteség:

A vezetőség, a kollégák és az ügyfelek iránt tanúsított őszinteség működésünk alapja. Hiszünk az adott szó értékében, amely minden érintett felet egyaránt kötelez.

Felelősségtudat:

Mindannyian feladatunk legteljesebb végrehajtására törekszünk, tudván, hogy a komplex célokat csak együttesen tudjuk elérni.

Csapatszellem:

A közös célkitűzések elérése fontos számunkra; a Társaság, mint egész érdekei határozzák meg a cselekvések irányát.

Partnerek

Több száz elégedett ügyfél