Tamop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajtóközlemény

 

RUGALMAS MUNKAHELYEK LÉTREHOZÁSA A 3 FOR IT KFT-NÉL

 

A 3 for IT Kft TÁMOP-2.4.5-12/7-2012-0099 azonosító számú, „A munkahely és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések – rugalmas munkahelyek” című pályázati konstrukció keretében 8,7 millió forintos vissza nem térítendő Európai Uniós támogatás segítségével olyan informatikai rendszert valósított meg, mely dolgozói számára lehetővé teszi a távmunkában, rugalmas foglalkoztatási formában történő munkavégzést. 

 

A 3 for IT Kft főbb tevékenységei: információ-technológiai tanácsadás, számítógép, periféria, szoftver kiskereskedelem, számítógép üzemeltetés.

A vállalkozás stratégiája szerint a következő évek célja az eredményesség növelés, szolgáltatási kör bővítése, szolgáltatási minőség további javítása, főként a belső folyamatok hatékonyabbá tételével, illetve a költségek csökkentésével.

 

A beruházás célja:

Árbevétel növelés: 24 órás ügyfélszolgálati rendszerünk bevezetésével, szolgáltatásaik bővítésével és versenyképességünk javításával.

Önköltség csökkentés: Belső portál rendszer létrehozásával, távmunka bevezetéséhez szükséges informatikai rendszer kiépítésével, működtetésével

Teljesítmény központú munkavégzés kialakítása

Infokommunikációs eszközök fejlesztése

Rugalmas ügyvitel dokumentum menedzsment rendszer bevezetésével, ugyanakkor biztonságos munkaerő piaci feltételek mellett kívánjuk az ügyfelek és a munkatársak elégedettségét növelni.

Munkakultúra korszerűsítése: a távmunka és rugalmas foglalkoztatási formák bevezetésével a család és a munka összehangolását kívánjuk elősegíteni, továbbá szeretnénk hozzájárulni a hátrányos helyzetű kis településeken élő munkavállalók esélyegyenlőségének javításához és versenyképességük megteremtéséhez

Megvalósítás helyszíne: 8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 96 szám alatti telephelyünk.

Projektünket 2014.04.30-án kezdtük meg és 2014.12.30-ával zártuk.

 

További információ kérhető:

Szász Ramona Ildikó

Elérhetőség: +36 (22) 534 260, szasz.ramona@3forit.hu