Security megoldások
Cisco Security Megoldások
 
A 3 for IT által képviselt Cisco, Microsoft és GFI biztonsági termékek teljes körű megoldást nyújtanak ügyfeleinknek hálózatbiztonsági területen. A 3 for IT az alábbi megoldásokat biztosítja ügyfeleinek:
  • Tűzfal rendszerek
  • VPN virtuális magánhálózati rendszerek
  • WEB és MAIL tartalomszűrő megoldások
 
Tűzfal rendszerek – ISA, ASA
A tűzfalrendszerek használata ma már alapvető követelmény egy vállalat biztonságos Internet kapcsolatának megvalósításához. Tűzfalat célszerű használni mint a külső, mint a belső hálózat kialakításához, valamint a vállalat hálózatának szegmentálásához.
 
VPN
A VPN virtuális magánhálózati rendszerek biztonságos és költséghatékony módja a vállalat különböző telephelyei közötti kommunikáció, illetve a távoli hozzáférés megvalósítására. A kommunikáció biztonságának növelése érdekében javasolt a használata. Lehetőség van IPSec és SSL alapú kialakításra egyaránt.
 
Tartalomszűrés (WEB, EMAIL) - GFI
A munkaidő alatti dolgozói internethasználat több mint 40%-a nem a munkával kapcsolatos oldalakra irányul, melyek nagy része ráadásul biztonsági kockázatot jelent. A munkaidő alatti Internet felhasználás szabályozására fejlesztette ki a GFI a WebMonitor terméket, amellyel az üzemeltetők monitorozhatják vagy akár korlátozhatják, hogy az alkalmazottak milyen tartalmakat érhetnek el a világhálón.
 
A GFI WebMonitor egy komplex web monitorozó, web szűrést és webhozzáférést szabályozó biztonsági eszköz kis- és középvállalatoknak.
 
3 féle megoldást nyújt standalone és ISA/TMG integrációra:
 
  1. WebFilter Edition - URL szűrésre és kategória alapú szűrésre biztosít lehetőséget
  2. WebSecurity Edition - Antivirus és anti-phishing védelemre és spyware szűrést oldja meg
  3. Unified Protection - WebFilter és WebSecurity-val kombinált védelem