Online Office
 
 
 
 

 

Az Online Office egy a legkorszerűbb eszközökkel fejlesztett, nagyon ruglamas és összetett üzleti folyamatokat kezelő komplex vállalatirányítási rendszer (ERP). Ezt a sokoldalú üzleti megoldást a felhasználók igényeihez alkalmazkodva távoli elérésen keresztül nyújtjuk.

Moduláris felépítéséből adódóan több üzleti vagy iparági megoldásnak megfelelő konfiguráció hozható létre. Ennek köszönhetően kis, közepesés nagyméretű vállalkozások egyaránt használhatják egyszerűsített vagy összetett folyamataiknak, igényeiknek megfelelően. Fejlesztői környezetünk további lehetőséget biztosít a funkcionalitás bővítéséhez, testreszabáshoz.

Az Online Office olyan alkalmazásokat tartalmaz, mint a CRM (vevőkapcsolat kezelés), ERP (vállalatirányítási rendszer), BI (Business Intelligence = Üzleti intelligencia). A webalapú koncepciónak és elvárásnak megfelelően, a rendszer nagy biztonsággal és rugalmassággal használható, ami azt jelenti, hogy a felhasználó nincs helyhez kötve, a szoftver bárhonnan biztonságosan elérhető Internet kapcsolaton keresztül.

Rendszerünk az alábbi főbb modulokkal rendelkezik:

  • Online Office CRM: Ügyfél kapcsolatkezelő modul, portál modul
  • Online Office ERP: Gyártásmenedzsment
  • Online Office Sales: Beszerzés, eladás, raktárkezelés, logisztika
  • Online Office HR: Emberi erőforrás menedzsment
  • Online Office Finance: Pénzügyi modulok, számlázás, árajánlat, rendelések
  • Online Office Project: Project managagement, feladatok létrehozása
 

A jövőben az üzleti élet egyre nagyobb mobilitást igényel, a vállalatok képviselőinek szükségük lesz naprakész adatokra, kimutatásokra ahhoz, hogy sikeres üzleteket köthessenek. Ennek ismeretében fejlesztettük ki rendszerünket és folyamatosan bővítjük funkcionalitását.

Kérdés esetén keresse kollégáinkat Ügyfélszolgálatunkon keresztül.