Office
 
 
Office-szolgáltatások bárhol és bármikor
A felhőalapú Office segítségével bárhonnan dolgozhat a megszokott alkalmazásaival, például a Word, a PowerPoint, az Excel, az Outlook, a OneNote és a Publisher programmal. Legutóbbi dokumentumait közvetlenül elérheti, így pillanatok alatt nekikezdhet a munkának. A OneDrive vállalati verziója által nyújtott 1 TB online tárhelynek köszönhetően a szükséges fájlok mindig kéznél lehetnek, és könnyen meg is oszthatja őket. 
Hatékony munkavégzés bárhonnan
Fontos feltétele a hatékony munkának, hogy az Office-eszközöket bárhol, bármilyen készülékről el tudja érni. Az Office 365 épp ezt a rugalmasságot nyújtja. Elérheti online az e-mailjeit, az értekezleteket és az egyéb szolgáltatásokat. Word-, PowerPoint-, Excel- és OneNote-fájlokat hozhat létre, szerkeszthet és oszthat meg online, és nem fog lemaradni a munkatársai szerkesztéseiről, még akkor sem, ha Önnel egy időben dolgoznak.
Egyszerű telepítés és kezelés
Bízza az informatikai teendőket az Office 365-re, és összpontosítson száz százalékosan az üzleti tevékenységére. Az Office-t gyorsan telepítheti, a felhasználók beállításához pedig lépésenkénti útmutatóval szolgálunk. Az összes szolgáltatását könnyen kezelheti a bárhonnan elérhető felügyeleti központban, a felügyeleti mobilalkalmazással pedig akár útközben is figyelemmel kísérheti a szolgáltatások állapotát. Végre nem kell többé informatikai problémák miatt aggódnia. A 99,9%-os rendelkezésre állásnak és a helyreállításra nagy hangsúlyt fektető architektúrának köszönhetően bízhat benne, hogy a munkáját késedelmek és fennakadás nélkül tudja végezni.

Otthoni használatra
Elsősorban családok számára, otthoni és tanulási használatra ajánlott. Megkaphatja a legújabb Office-alkalmazásokat, amelyeket akár 5 PC-re, táblagépre és Macre is telepíthet. Mindehhez még 1 TB online tárhely is jár, hogy könnyen hozzáférhessen a dokumentumokhoz.

Kisvállalkozásoknak
Elsősorban 1–10 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásoknak ajánlott.  Gyakorlatilag bárhonnan elérheti a legújabb Office-alkalmazásokat és a felhőalapú informatikai szolgáltatásokat, köztük a vállalati e-mailt, és mindehhez nincs szükség informatikai szakértelemre.

Középvállalkozásoknak
Elsősorban 10–250 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásoknak ajánlott. Tervezhető költségekkel teremthet lehetőséget alkalmazottai számára, hogy gyakorlatilag bárhonnan elérhessék a legújabb Office-alkalmazásokat, valamint a magasabb szintű, felhőalapú informatikai szolgáltatásokat.

 

 

 

Office 2013 Otthoni és kisvállalati verzió 

  • Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013, OneNote 2013 és Outlook 2013

  • Még több műveletet végezhet el a Word-dokumentumokkal: online videókat emelhet be, PDF-fájlokat nyithat meg, és szerkesztheti a tartalmukat, továbbá minimális erőfeszítéssel végezheti el a képek és diagramok igazítását.

  • Az Excel-sablonok maguktól elvégzik a beállítási és kialakítási műveletek zömét, hogy Önnek már csak az adatokra kelljen figyelnie.

  • Lenyűgöző bemutatókat hozhat létre a PowerPoint új igazítási, színmegfeleltetési és egyéb tervezési eszközeivel.

  • A OneNote-ban rajzolással, kézírással, begépeléssel, kattintással vagy pöccintéssel szerkesztheti a feljegyzéseket. A feljegyzéseket a program menti, kereshetővé teszi, és szinkronizálja a más eszközökön futó OneNote-alkalmazásokkal.

  • Az Outlook most már automatikusan csatlakozik az Ön webes levelezési Microsoft-fiókjához. Az Outlook segítségével szinkronizálhatja a feladatokat és a naptárakat, hogy minden intéznivaló egy helyen legyen

  •