Hálózat optimalizáció
Hálózat optimalizáló termékeink és szolgáltatásaink segítségével a közép- és nagyvállalatok eredményesebben, hatékonyabban képesek működni. Megoldásaink lehetővé teszik, hogy az ügyfelek egységes biztonsági, kommunikációs szolgáltatások mentén szabványosítsák, optimalizálják teljesítményüket és költségeiket.
 
A 3 for IT szolgáltatásaival az informatikai beruházások gyorsabban megtérülnek, mivel az üzleti alkalmazások hatékonyabbá válnak, csökkennek az üzemeltetési költségek és rugalmasabbá válik az informatikai rendszer működése.
Megoldásainkkal hozzásegítjük ügyfeleinket, hogy informatikai infrastruktúrájukat intelligens informatikai hálózattá alakítsák át.
Hálózati szolgáltatásainkkal az egyre bonyolultabbá váló informatikai problémákat kívánjuk úgy megoldani, hogy a meglévő vállalati hálózati infrastruktúrát átalakítva az alkalmazások jobb elérésére és optimalizálására helyezzük a hangsúlyt.
A vállalatok egyre több alkalmazást használnak az üzleti folyamatok irányításában, ami együtt jár az infrastruktúra növekedésével. A növekedéssel párhuzamosan ki kell védeni a legújabb hálózati biztonsági fenyegetéseket. Az alkalmazások optimális teljesítményének biztosítása is nagy kihívások elé állítja a cégeket.
A több telephelyes hálózati infrastruktúrát üzemeltető vállalatok esetében kritikus tényező a megosztott erőforrások elérésének hatékonysága. Az akadozó szolgáltatások (pl. levelezés, fájlkiszolgálók elérése, IP telefónia, stb.) jelentős hatással vannak a felhasználók munkavégzésére, az értékteremtő folyamatok hatékonyságára.
A hálózati szolgáltatások üzembiztonsága és sebessége optimalizálható szolgáltatásminőség-biztosítással (QoS, Quality of Service), adattömörítéssel, cache tárolók beiktatásával, TCP gyorsítással (TCP acceleration) és intelligens, statisztikai alapon dolgozó, előrejelző algoritmusokkal.
A hálózat optimalizációs megoldások lényegében egy „végponttól végpontig” terjedő, költséghatékony megoldást kínálnak a sávszélesség problémák leküzdésére.